Ζητάμε το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail). Αυτά τα στοιχεία διευκολύνουν τη διαδικασία της κράτησής σας, την επικοινωνία μας μαζί σας, σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με την κράτησή σας ή την αποστολή επιβεβαίωσης της κράτησή σας ηλεκτρονικά. Αν είστε κάτοχος Wizard κάρτας, συνδέουμε τον προσωπικό σας αριθμό με τις πληροφορίες που αποθηκεύουμε και διατηρούμε στην πελατειακή μας βάση δεδομένων, έτσι ώστε να επιταχύνουμε την διαδικασία της κράτησης σας.

Εφαρμόζουμε την παρακάτω πολιτική αναγνωρίζοντας την προστασία και εμπιστευτικότητα των πελατειακών δεδομένων:

Θα διατηρήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες, που μας παρέχετε σε αυτή την ιστοσελίδα, στην πελατειακή βάση δεδομένων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε εσάς. Τα ανωτέρω πελατειακά δεδομένα ενδέχεται να περιλαμβάνουν και τα προσωπικά στοιχεία που δίνονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλον σκοπό, εκτός αν μας έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας.

Οι χρήστες/πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να δουν τις πληροφορίες που διατηρούμε για αυτούς, οποιαδήποτε στιγμή και να κάνουν τις απαραίτητες τροποποιήσεις, έτσι ώστε οι πληροφορίες αυτές να είναι πάντα ενήμερες.
Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για αυτό το σκοπό παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας.

specialoffer amr paros el

Κύλιση στην Αρχή